+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Консултация с детски кардиолог

Консултацията с детски кардиолог в Медицински Център Качествен Живот се извършва от лекар-кардиолог и педиатър с дългогодишен опит в областта. Прегледът включва анамнеза (история на заболяването) и обстоен физикален преглед. При необходимост се извършва и изследване с ЕКГ. Вземат се под обстойно внимание всички направени изследвания до момента във връзка със заболяването. Назначава се адекватно лечение и програма за първична и вторична профилактика. Прегледът се извършва в спокойна и уютна обстановка, като графикът на лекаря изключва неприятното чакане пред класическите лекарски кабинети. Медицински Център Качествен Живот държи на персонализирания, индивидуален подход към всеки пациент и се стреми да предлага обстоен преглед, внимание и грижа в модерна и същевременно релаксираща среда. Кардиологичната консултация на деца включва максимално щадящо лечение с прилагане на ефективни и безвредни формули тогава, когато това е възможно.

Цена: 75 лв.

Д-р Екатерина Бърлиева

Д-р Екатерина Бърлиева

Детски кардиолог и педиатър

Д-р Бърлиева е завършила ВМИ, София. Придобива специалност „Детски болести“, а по-късно и „Детска ревмокардиология“. Дълги години практикува в Университетска Детска Болница – София, като същевременно преподава в Катедрата по Педиатрия в МА, София. Консултант е по детски болести и детска кардиология в ДКЦ „Софиямед”, София.

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Екатерина Бърлиева

Педиатър и детски невролог