+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page

Тренинги

Обучения

Медицински Център Качествен Живот предлага разнообразни обучения за личностно развитие, третиране на различни здравословни проблеми и постигане на здраве с акцент върху холистичния подход и природните методи за лечение.

Семинари

Медицински Център Качествен Живот организира ежегодно лекарски семинари на разнообразна здравна тематика с лектори – едни от най-изявените представители на българската лекарска гилдия.

тренинги

Медицински Център Качествен Живот провежда регулярно тренинги както на място в центъра, така и онлайн с гъвкав график спрямо индивидуалните нужди и възможности на аудиторията.

курсове

Медицински Център Качествен Живот организира сертификационни курсове по различни дисциплини за придобиване на професионална квалификация.

актуални обучения и курсове

 

Защо да се запишете?

  • опитни специалисти, инструктори и обучители
  • комплексен метод на обучение
  • гъвкав график на провеждане на обученията спрямо индивидуалните нужди
  • възможност за онлайн сесии и дистанционно обучение
  • персонални тренинги и обучения

Как протичат обученията

Персонални курсове

В Медицински център “Качествен живот” може да заявите желанието си за индивидуално обучение за придобиване на професионална квалификация. Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас.

препоръки

Изключително съм впечатлена от лекцията на Катя Казанджиева, на която присъствах. Огромен обем от информация беше представен от нея с невероятен профсионализъм, разбиране и любов. Научих много нова и полезна информация. Горещо препоръчвам на всеки следващи нейни събития.

Кремена Александрова

Клиент

K-Power Епигенетични лечебни цикли е бърз, лесен, забавен. Повечето ни дефицити са творение на ума и на грешни възприятия. Този курс е прекрасен набор от умения за самоусъвършенстване и самопомощ. Дава свобода на работа във всяка сфера от живота с лекота и финес. Любопитен е и за децата. Бърза ежедневна тренировна-целеполагане, воля, фокус, сбъдване. “Инструмент” за незабавен баланс. Това е един “превключвател”, който връща състоянието на радост, спокойствие и лекота.
Огромна благодарност към треньора- Дени, щастлива съм да те познавам!
Радвам се, че бях част от това преживяване!
БлагоДаря!

Анна Денева

Клиент, Курс K-Power Епигенетични лечебни цикли

Тренинги

Осъвършенствай се и овладей нови знания и техники

Контакти

тел.: +359878941010

Имейл: manager@qlife.bg

Адрес: София, бул. “Витоша” 164

Спечелете безплатен курс