+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Дълбокотъканен масаж

При дълбокотъканния масаж се откриват и обработват участъците с по-високо напрежение, където подвижността е понижена или напълно липсваща, като фокусът на масажа набляга по-конкретно върху тях.  Причината за тези натрупвания могат да бъдат различни, като най-често се дължат  на патология или обездвижване. След като се установят проблемните участъци, те се обработват с изтегляне и натиск /тангензиално дразнене/.

Помага при по-сериозни мускулни болки, хронични болки и умора. Възстановява мускулния тонус. Препоръчва се при спортисти, хора работещи в седнала позиция. Една от ползите на този вид масаж е по-силната перцепция на пациента, като по този начин може да се отпусне мускулатурата в дълбочина и да се получи по-добър релаксиращ ефект.

Ползи:

Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението
Стимулира на обмяната на веществата и елиминира отпадните продукти
Регулира съдовия тонус
Подобрява трофиката на мускулите и повишава работоспособността им
Подобрява и засилва функциите на вътрешните органи чрез нервнорефлекторното действие

Пакети и цени

Специалисти

Симона Богданова

Симона Богданова завършва кинезитерапия през 2017 г. в НСА „Васил Левски“, като приключва специализацията си по кинезитерапия в педиатрия през 2018 г. От 2015 г. до 2017 г. е част от екипа на СПА център, където извършва лечебен масаж, антицелулитен масаж…

Любка Асенова

От 7г. се занимавам професионално с масажи, а от 10г. с водене на тренировки по кикбокс, тае бо и кондиционни тренировки. Интересувам се от здравословен начин на живот и съвместявам това в практиката си с хората. Имам холистичен подход и ще се радвам ако мога да ви бъда полезна!

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия