+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Дълбокотъканен масаж

При дълбокотъканния масаж се откриват и обработват участъците с по-високо напрежение, където подвижността е понижена или напълно липсваща, като фокусът на масажа набляга по-конкретно върху тях.  Причината за тези натрупвания могат да бъдат различни, като най-често се дължат  на патология или обездвижване. След като се установят проблемните участъци, те се обработват с изтегляне и натиск /тангензиално дразнене/.

Помага при по-сериозни мускулни болки, хронични болки и умора. Възстановява мускулния тонус. Препоръчва се при спортисти, хора работещи в седнала позиция. Една от ползите на този вид масаж е по-силната перцепция на пациента, като по този начин може да се отпусне мускулатурата в дълбочина и да се получи по-добър релаксиращ ефект.

Ползи:

Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението
Стимулира на обмяната на веществата и елиминира отпадните продукти
Регулира съдовия тонус
Подобрява трофиката на мускулите и повишава работоспособността им
Подобрява и засилва функциите на вътрешните органи чрез нервнорефлекторното действие

Пакети и цени

Специалисти

Георги Казанджиев

Георги Казанджиев завършва следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ в  гр. София. Той е магистър по Спортен  мениджмънт и Спорт за високи постижения.  

Има дългогодишен опит като треньор в България, САЩ и Белгия.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия