+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Епигенетични лечебни цикли

Цена: 195 лв. без ДДС

Епигенетични лечебни цикли

Информация

К-Power® семинарът Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти.  Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво. 

Ще научите: 

Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?

  • Ще получите протокол за баланс

  • Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията

  • Ще се научите да се самотестувате

  • Ще усвоите 5 епигенетични цикъла 

  • Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла 

Този семинар е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива. 

Подходящ е за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти. 

Лектор: Деница Андонова, K-Power® Instructor, холистичен консултант, сертифициран специалист по корпоративен уелнес

Място на провеждане: МК Качествен Живот, бул. Витоша 164

Цена: 195лв. за 1 човек за 5-часово еднодневно обучение + сертификат 

Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. за 1 човек за участие в две 5-часови обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да бъде сертифициран за K-Power® Instructor) 

Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: както да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото. 

Остават още само:

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Записване

Обучение