+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Реджуванс масаж

Дълбок естествен лифтинг

Препоръчва се за:

Процедурата  се препоръчва на жени след 25-годишна възраст, които нямат ботокс /или минимум 6 месеца след прилагането му/. Не е желателно да са ползвани филъри.

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.
При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди. Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Ефект:

Кожата се подмладява и регенерира по естествен път. По-леките бръчици се заглаждат, по-дълбоките омекотяват формата. Мускулатурата на лицето се стяга, променя се излъчването.

Реджуванс

Този метод може да се разглежда като подмладяващ масаж на лицето, но терминът „масаж” не го описва достатъчно точно, тъй като движенията „Реджуванс” са специфични. Тези нежни движения адресират последователно всички меки тъкани на лицето, повърхностни или дълбоки (кожа, съединителна тъкан и мускули), като възстановяват нормалния поток на хранителните вещества, освобождават срастванията и връщат на кожата нейната еластичност и мускулен тонус.

Пакети и цени

За дълготраен ефект е препоръчително да се направят минимум 6 поредни процедури, при което получавате подарък Боуен терапия.

Специалист

Камелия Герова

Камелия Герова, Боуен терапевт, практик с методите на Енергийната психология и Пренареждане на матрицата, реджуванс масаж на лице – дълбок естествен лифтинг

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия