+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Персонален хранителен план, базиран на биохимичен анализ, микробиом и ДНК

На база на биохимичен анализ на кръвта, изследване на микробиом или ДНК, както и на индивидуалните вкусови предпочитания и след консултация за снемане на индивидуалните характеристики и особености с цел запознаване със състоянието и оплакванията на клиента и целите, които иска да постигне се изготвят препоръки за подобряване на хранителния режим и персонален хранителен план. 

Подходящ е за всеки, който иска да оптимизира теглото си, да подобри храненето си, да се чувства енергичен през деня, да подобри настроението си, състоянието на кожата, храносмилателната система и като цяло желае чрез ефективна превенция да не допуска болестен процес или със силата на житейските си и хранителни навици да създаде необходимите условия на тялото да се регенерира и да възстанови своята хомеостаза – относително равновесие на здравия организъм.

Храната е ключов детерминант на човешкото здраве, ето защо всяко физиологично отклонение, патология и болестен процес следва да се третира комплексно, като се прилага мултидисциплинарен подход и храненето да бъде неизменна част от цялостната терапия на заболяването.

Персонализираният подход в храненето, съобразен с конкретния физиологичен статус, ритъм на живот и вкусови предпочитания е единственият ефективен, градивен и устойчив във времето хранителен модел, с помощта на който можем да съхраним или възстановим здравето си и да не допускаме болестен процес.

Първична консултация за снемане на анамнеза: 60 минути. 

Противопоказания

  • Няма

Ползи:

Подобряват се хранителните навици и се оптимизира качеството на приеманата храна.
Подобрява се състоянието на чревния микробиом.
Адресират се конкретни състояния, клинични картини и други.

Пакети и цени

Специалист

Яна Данаилова

Яна Данаилова е хранителен терапевт, физиолог, сертифициран нутриционист, докторант по човешка физиология в областта на ендокринните смущения и храненето

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Услуга