+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page

Лечебен анти-стрес масаж

Лечебният антистрес масаж (на гръб и/или лице и глава) е отлично средство за укрепване на здравето и постигане на физически и душевен баланс. Масажът оказва благоприятно въздействие по няколко механизма.

Ползи:

Механичното действие - пряко повлиява кожа, подкожие, фасции, мускули, периост, стави и сухожилия.
Рефлекторно действие - повлиява благоприятно кръвното налягане, мускулния тонус, секрецията на жлезите, обмяната на веществата и др.
Хуморално дейстие – засилва се вътресекреторната функция на кожата, синтезират се биологично активни вещества, които чрез лимфата и кръвта се разнасят и оказват благотворно влияние върху целия организъм.
Биоенергийно действие - повлияват благоприятно някои заболявания, предизвикани от енергиен дисбаланс.

Как помага

Доказано е, че масажът на гръб, глава, шия и лице намалява нивата на стресовия хормон кортизол, а също така увеличава броя на белите кръвни телца в кръвта, участващи в изграждането на имунната система. Масажът елиминира отпадналостта и напрежението и следователно тялото става по-силно и устойчиво, значително намалява главоболието, облекчават се симптомите на менопауза, нервно напрежение, зъбобол, проблеми със синусите и др.

Пакети и цени

Специалист

Ива Лазарова

Ива Лазарова е организационен психолог, нутрициолог и създател на програмата „Здраве чрез танц“. От 2018 година практикува мануална терапия с фокус върху анти-стрес и лечебни процедури на глава и тяло. Енергията й е изключително успокояваща и балансираща, което допълнително помага на тялото и психиката да отпочинат и да се възстановят от натрупаната умора, стрес и дисбаланс в ежедневието.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия