+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page

Индийски масаж на глава

Индийският масаж се основава на аюрведичната система, практикувана в Индия от хилядолетия. Следва древни традиции и преживяването му може да граничи с церемониално. Това е изкуство, практикувано от древността!

Целта му е да се освободи стреса, натрупан в тъканите и мускулите на главата, лицето и врата. Изключително полезен и необходим е в наши дни, особено за хора, работещи на отговорни постове и такива заемащи дълги часове пред компютър, чието ежедневие е наситено със стрес и постоянно напрежение. 

Препоръчва се при напрегнатост, умора,постоянен стрес, безсъние, главоболие, синузит. 

Помага да се изведат шлаките и токсините от тялото. Повишава жизнената сила,чрез отпускане на нервните окончания и масажиране на някои точки на главата.

Много добра терапия за балансиране на чакрите, премахване на умората, премахват се препятствията в енергийните канали на нашето тяло, които повишават нивото на отрицателна енергия и водят до дисбаланс в нормалния ни начин на живот.

Има силен антистрес ефект и спомага за здрава, гъста и ослепително красива коса.  

Постига се пълно отпускане като се масажират горната, средната и долната част на  главата, лицето и врата чрез стимулиране на биологично активните точки.

По време на сеанса ще усетите облекчение и лекота, а в първия половин час след завършването на процедурата ще почувствате дълбоко отпускане и спокойствие.

След това веднага ще се увеличат работоспособността и готовността ви за концентрация.

Цялата процедура се извършва в областта на главата, врата, лицето, шията и ушите.

Противопоказания: скорошна операция, увреждане на кожата на главата, шията и раменете, тромбоза, отворени рани.

Продължителност: 30мин

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Тумори

  • Вътрешни кръвоизливи

  • Разширени вени 

Ползи:

Повишава жизнената сила
Подобрява концентрацията
Спомага за гъста, здрава и ослепителна коса

Цени

Специалист

Ваня Пейчева

 

 

Ваня Пейчева, SPA терапевт и масажист е привърженик на здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия