+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Индивидуални занимания по Йога

Една от най-древните науки – Йога разполага с фундаментални за здравето на човека познания. Практиката създава спокойна и балансирана вътрешна среда на организма като насочва с деликатност всеки практикуващ  да поеме по здравословен и съобразен с природата начин на живот. С естествен подход, заниманията изграждат устойчива на стрес нервна система, подпомагат работата на всички вътрешни органи чрез физически движения (асани), с помощта на които се наблюдава въздействие на пречистване и самомасаж.

Индивидуалните занимания по Йога са предназначени за всеки, който желае да обърне внимание върху детайлите на изпълнение, както и да задълбочи своите познания за личната си практика. Заниманията обръщат фокус върху индивида и неговите персонални потребности като разглеждат физическите данни на тялото и начина на живот. За да отговаря практиката на индивидуалните нужди, е необходимо навременно обновяване с процеса на развитие, така се постига здравословна и дълготрайна промяна, както на физическо ниво с промени в телесната структура, така и на ментално ниво в изразено спокойствие и усещане за благополучие.

Пакети и цени

При изготвяне на програмите задължително се извършва първичен преглед. Останалите  диагностики се правят само при необходимост и с 30% отстъпка.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия