+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
#boostUp: в темповете на този забързан свят!

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Светът ускори неимоверно своя ход: до нас ежеминутно достига огромен поток от информация, на която трябва да реагираме незабавно. Този забързан свят изисква повишена умствена работоспособност и концентрация. Има няколко начина да повишим и „раздвижим“ работата на мозъка, но не бива да подценяваме с какво го подхранваме и дали това няма да ни навреди в дългосрочен план.

Ежедневен натиск за умствена дейност и представяне

В днешния свят, ориентиран към успешно представяне и резултатност, интелектуалната свежест е от съществено значение, тъй като трябва да можем да работим и да функционираме ефективно и да сме фокусирани ежедневно. Освен да изпълняваме задачите си в ежедневието, ние отговаряме на множество съобщения, телефонни обаждания и въпроси, като вземаме незабавни решения, докато ни залива огромен поток на информация от електронните устройства и интернет.

Знаете ли, че днешният средностатистически тийнейджър обменя толкова много съобщения на ден с приятели, колкото връстниците му само преди няколко години обменяха за цяла година?

Някои хора се опитват да задържат вниманието си, като консумират повече кафе, други се опитват да останат „бързо реагиращи“ посредством кофеинови стимуланти. Важно е обаче да внимавате, когато ги приемате и по възможност да избирате естествени съставки и методи.

Естествено решение за умствена свежест

Благодарение на своите ценни активни съставки, #boostUp на CaliVita Int. ви помага да се справите с умствените предизвикателства, породени от ускорения начин на живот, без да приемате допълнително кофеин. Комплексна хранителна добавка, съдържаща отдавна установени билкови екстракти, органичен магнезий, витамин В и липиди, за да помогне на мозъчната функция да повиши умствената дейност, да увеличи концентрацията, да подобри паметта, като същевременно намали тревожността и стреса, причинени от забързания начин на живот.

Използване на древни билки

Индийската билка, бакопа, е била използвана в древната аюрведична медицинска система за подобряване на мозъчната функция, но днешната наука също е доказала нейната ефективност в множество изследвания на малки и големи. Това адаптогенно, антиоксидантно растение подобрява паметта, увеличава вниманието, помага за фокусиране.

Гинко билоба се използва широко от хиляди години за подобряване на когнитивните функции. Благодарение на положителния си ефект върху притока на кръв, нашият мозък е способен да абсорбира повече хранителни вещества и кислород, така че има билката има положителен ефект върху паметта и мисленето.

Ценни активни съставки за остра мисъл

Магнезият е необходим, за да функционира правилно нервната система. Недостатъчните нива на магнезий могат да причинят нарушения на нервната система, проблеми с паметта, стрес и безпокойство.

Пантотеновата киселина (витамин В5) може да спомогне за повишаване на умствената дейност, да намали умората и да спомогне за повишаване устойчивостта на стрес и да засили концентрацията.

Фосфатидилсеринът е естествен липид, който се среща в особено високи концентрации в мозъка. Той помага за мозъчната функция и мисловна дейност и може да забави загубата на памет, свързана със стареенето.

Медицински Център Качествен Живот препоръчва #boostUp, ако искате бързо решение за умствените предизвикателства, породени от ускорения начин на живот и стресовите ситуации в ежедневието!

Всички продукти на Calivita International: https://calivita.bg/products

Свързани статии

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

АвторСезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш...

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

АвторТялото ни се сблъсква с патогени ежедневно, но болестите в организма не са пряк резултат от действието на патогенните микроорганизми върху нас, а от отслабена имунна система. Когато имунната система е отслабена и защитните механизми не работят, само тогава...

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

АвторНезависимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят...

Предложения в нашия онлайн магазин