+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Естествена защита – мисията на супер плодовете

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Супер напитка, съдържаща четири разични вида плод, изцяло органично производство, изключително вкусна и лесно усвоима идва, за да подпомогне естетсвените защити на тялото срещу вируси, бактерии и възпаления!

Главните съставки на GraVital сока са Гравиола и Алое вера. Алое вера е широко разпространено и познато в медицината растение, докато за Гравиола се знае доста по-малко. Произлизащо от Централна и Южна Америка, гравиола има доста големи, зелени плодове, които местните хора от далечните времена са използвали като лек срещу бактериални и гъбични инфекции и множество възпаления. Вкусът на плода наподобява този на ягода и ананас и съдържа голямо количество витамин C, B както и минерали. Другите две съставки на плодовия сок са Мангостен и Нопал.

Естествена защита

Човешката система често е атакувана от бактериални зарази. Примерите включват пиелит          (възпаление на таза от бъбреците), тонсилитис (често срещано през зимата), пневмония и бронхит. Антибиотикът в случая е най-използваният лек. Необходимостта от пробиотици заедно с него е безспорна, но по-рядко споменаван  факт е, че антибиотиците могат да бъдат заменени при малко по-безобидни инфекции. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната пролиферация докато полифенолите в Алое вера подтискат бактерии като Ешерихия коли, Стафилококи и Псевдомонас.

Факти

Херпес симплекс, вирусът зад който се крият причините за възникване на редица херпеси отслабва имунната система и повишава температурата. Антибиотиците, стресът и менструалните неразположения водят до появата на мехури, които понякога са болезнени и често възпрепядсват ежедневната работа. Лабораторни експерименти доказват, че екстрактът от Гравиола инхибира разспространението на херпес вируса. Противовъзпалителните съставки на  Алое вера могат добре да подпомагат ефекта му.

Забравете за ревматизма

Възпаленията са естествена предпазна реакция срещу някои патогени или външни или вътрешни наранявания. Противовъзпалителното лечение е необходимо, защото често се стига до остра болка. Типичен пример за такива състояния са артритът или ревматизмът. Гравиола, Алое вера и Мангостан еднакво противодействат на подобни възпаления.

Знаете ли, че множество проучвания доказват противораковия ефект на Гравиола, особено при рак на панкреаса, рак на гърдата и кожата.

Активни съставки на сок GraVital:

Полифенолите в Алое вера потискат развитието на бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus и Pseudomona. Растението съдържа, също, витамини С, от група В и редица минерали. Вкусът му наподобява този на ананаса и ягодата.

Гравиола – използва се срещу гъбични, бактериални инфекции и възпаления. Екстрактът е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната полиферация и разпространението на херпес вируса.

Мангостен – рядък плод с ценни качества. Наричат го „кралица на тропическите плодове“.

Нопал – кактусът съдържа витамини и много други хранителни вещества – витамин С, бета каротин, калций, магнезий, пектин, желязо, фибри, аминокиселини и др.

Всички хранителни добавки на Calivita Int. можете да намерите онлайн: https://calivita.bg/products 

Свързани статии

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

АвторСезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш...

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

АвторТялото ни се сблъсква с патогени ежедневно, но болестите в организма не са пряк резултат от действието на патогенните микроорганизми върху нас, а от отслабена имунна система. Когато имунната система е отслабена и защитните механизми не работят, само тогава...

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

АвторНезависимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят...

Предложения в нашия онлайн магазин