+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Естествена защита – мисията на супер плодовете

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Супер напитка, съдържаща четири разични вида плод, изцяло органично производство, изключително вкусна и лесно усвоима идва, за да подпомогне естетсвените защити на тялото срещу вируси, бактерии и възпаления!

Главните съставки на GraVital сока са Гравиола и Алое вера. Алое вера е широко разпространено и познато в медицината растение, докато за Гравиола се знае доста по-малко. Произлизащо от Централна и Южна Америка, гравиола има доста големи, зелени плодове, които местните хора от далечните времена са използвали като лек срещу бактериални и гъбични инфекции и множество възпаления. Вкусът на плода наподобява този на ягода и ананас и съдържа голямо количество витамин C, B както и минерали. Другите две съставки на плодовия сок са Мангостен и Нопал.

Естествена защита

Човешката система често е атакувана от бактериални зарази. Примерите включват пиелит          (възпаление на таза от бъбреците), тонсилитис (често срещано през зимата), пневмония и бронхит. Антибиотикът в случая е най-използваният лек. Необходимостта от пробиотици заедно с него е безспорна, но по-рядко споменаван  факт е, че антибиотиците могат да бъдат заменени при малко по-безобидни инфекции. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната пролиферация докато полифенолите в Алое вера подтискат бактерии като Ешерихия коли, Стафилококи и Псевдомонас.

Факти

Херпес симплекс, вирусът зад който се крият причините за възникване на редица херпеси отслабва имунната система и повишава температурата. Антибиотиците, стресът и менструалните неразположения водят до появата на мехури, които понякога са болезнени и често възпрепядсват ежедневната работа. Лабораторни експерименти доказват, че екстрактът от Гравиола инхибира разспространението на херпес вируса. Противовъзпалителните съставки на  Алое вера могат добре да подпомагат ефекта му.

Забравете за ревматизма

Възпаленията са естествена предпазна реакция срещу някои патогени или външни или вътрешни наранявания. Противовъзпалителното лечение е необходимо, защото често се стига до остра болка. Типичен пример за такива състояния са артритът или ревматизмът. Гравиола, Алое вера и Мангостан еднакво противодействат на подобни възпаления.

Знаете ли, че множество проучвания доказват противораковия ефект на Гравиола, особено при рак на панкреаса, рак на гърдата и кожата.

Активни съставки на сок GraVital:

Полифенолите в Алое вера потискат развитието на бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus и Pseudomona. Растението съдържа, също, витамини С, от група В и редица минерали. Вкусът му наподобява този на ананаса и ягодата.

Гравиола – използва се срещу гъбични, бактериални инфекции и възпаления. Екстрактът е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната полиферация и разпространението на херпес вируса.

Мангостен – рядък плод с ценни качества. Наричат го „кралица на тропическите плодове“.

Нопал – кактусът съдържа витамини и много други хранителни вещества – витамин С, бета каротин, калций, магнезий, пектин, желязо, фибри, аминокиселини и др.

Всички хранителни добавки на Calivita Int. можете да намерите онлайн: https://calivita.bg/products 

Свързани статии

Депресия, тревожност, безсъние: до какво доведе пандемията и как да се справим?

Депресия, тревожност, безсъние: до какво доведе пандемията и как да се справим?

Според Линда Боулд от университета в Единбург, най-новите изследвания показват обезпокоително увеличение на тревожността и депресията сред населението. Изследователи вече открито твърдят, че социалната изолация, самотата, безпокойствата за здравето, стреса и икономическия срив са условия, които могат да навредят на чувството за благоденствие и психическото здраве на хората.

#Vein Protex – Да защитим нашите вени

#Vein Protex – Да защитим нашите вени

АвторУчени споделят, че вените, като част от кръвоносната система, са едно от най-уязвимите на вредното въздействие на патогенния вирус места в човешкото тяло. Ние можем да минимизираме това вредно въздействие! Каква е функцията на кръвоносната система в тялото?...

Спрете атаката на патогени

Спрете атаката на патогени

Правилното функциониране на имунната система е от изключителна важност. Открийте как можете да го направите с Immunvirex.

Предложения в нашия онлайн магазин