+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
#partyUp – За да се чувстваме добре в СЛЕДпразничния ден

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Въпреки че предстоящите празници ще бъдат по-скромни от всякога и ще посрещнем новата година в по-тесен кръг от приятели, това не може да ни попречи да се повеселим подобаващо. На следващия ден обаче, обикновено не сме в състояние да вършим каквото и да било. Има ли природно решение?

Едва ли има човек, който никога не е посрещал коледните и новогодишните празници с луд купон до късно през нощта. На сутринта след празника обаче идва неприятният момент, когато сме принудени да отменим насрочената среща или дори да си вземем отпуск, тъй като предпочитаме да останем в леглото през целия ден. Но можем ли да заявим на 3-годишното ни дете, че мама има почивен ден днес?

Неприятните последици от алкохола

Какво се случва в нашето тяло? В резултат на алкохола, в нашето тяло се отделят доста токсични химикали, придружени от значителна дехидратация, тъй като алкохолът изтласква водата от тялото. Общата последица от тези процеси е комбинацията от умора, липса на концентрация, чувство за жажда, шум в главата и разстроен стомах на следващата сутрин.

Партита, празненства с приятели и семейство

Ако сте решили да консумирате алкохол, правете го отговорно и умерено. Ако обаче е твърде късно, Calivita Int. има естетсвено решение. Добре е да имате #partyUp под ръка, независимо дали става дума за фиеста с приятели, семейни тържества, парти или фирмено събитие. Вземете 1 капсула преди събитието и 2 капсули след него, непосредствено преди да си легнете.

Комплексен механизъм на действие

Как може да ни помогне продуктът #partyUp? Механизмът му на действие е изключително комплексен. В допълнение към защитата на черния дроб и поддържането на неговите функции, той работи и за директно намаляване на неприятните последици от консумацията на алкохол. Всичко това с 14 активни съставки и на 5 нива. Съдържа най-доброто от витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и билки, което го прави наистина уникален.

Защита, „аварийно спасяване“, регенерация

Или как различните активни съставки поддържат тялото ни:

  • Съдържащите сяра аминокиселини и добре познатият бял трън предпазват тялото и подпомагат детоксикиращата му работа.
  • Нопал и джинджифил успокояват стомаха.
  • Двата вида женшен стабилизират нервната ви система, помагат за изчистване на главата и подобряване на концентрацията.
  • Магнезият и цинкът запълват изчерпаните минерали и помагат за разграждането на алкохола.
  • Витамини С, В1, В6 и фолиева киселина заедно с гама-линоленова киселина регенерират тялото и укрепват имунната система.

 Няма съмнение, че празниците отсега нататък могат да бъдат доста по-щадящи здравето и добрата ни форма на следващия ден с #partyUp!

Всички продукти на Calivita Int. могат да бъдат намерени онлайн: https://calivita.bg/products

Свързани статии

Депресия, тревожност, безсъние: до какво доведе пандемията и как да се справим?

Депресия, тревожност, безсъние: до какво доведе пандемията и как да се справим?

Според Линда Боулд от университета в Единбург, най-новите изследвания показват обезпокоително увеличение на тревожността и депресията сред населението. Изследователи вече открито твърдят, че социалната изолация, самотата, безпокойствата за здравето, стреса и икономическия срив са условия, които могат да навредят на чувството за благоденствие и психическото здраве на хората.

#Vein Protex – Да защитим нашите вени

#Vein Protex – Да защитим нашите вени

АвторУчени споделят, че вените, като част от кръвоносната система, са едно от най-уязвимите на вредното въздействие на патогенния вирус места в човешкото тяло. Ние можем да минимизираме това вредно въздействие! Каква е функцията на кръвоносната система в тялото?...

Спрете атаката на патогени

Спрете атаката на патогени

Правилното функциониране на имунната система е от изключителна важност. Открийте как можете да го направите с Immunvirex.

Предложения в нашия онлайн магазин