+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page
#partyUp – За да се чувстваме добре в СЛЕДпразничния ден

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Въпреки че предстоящите празници ще бъдат по-скромни от всякога и ще посрещнем новата година в по-тесен кръг от приятели, това не може да ни попречи да се повеселим подобаващо. На следващия ден обаче, обикновено не сме в състояние да вършим каквото и да било. Има ли природно решение?

Едва ли има човек, който никога не е посрещал коледните и новогодишните празници с луд купон до късно през нощта. На сутринта след празника обаче идва неприятният момент, когато сме принудени да отменим насрочената среща или дори да си вземем отпуск, тъй като предпочитаме да останем в леглото през целия ден. Но можем ли да заявим на 3-годишното ни дете, че мама има почивен ден днес?

Неприятните последици от алкохола

Какво се случва в нашето тяло? В резултат на алкохола, в нашето тяло се отделят доста токсични химикали, придружени от значителна дехидратация, тъй като алкохолът изтласква водата от тялото. Общата последица от тези процеси е комбинацията от умора, липса на концентрация, чувство за жажда, шум в главата и разстроен стомах на следващата сутрин.

Партита, празненства с приятели и семейство

Ако сте решили да консумирате алкохол, правете го отговорно и умерено. Ако обаче е твърде късно, Calivita Int. има естетсвено решение. Добре е да имате #partyUp под ръка, независимо дали става дума за фиеста с приятели, семейни тържества, парти или фирмено събитие. Вземете 1 капсула преди събитието и 2 капсули след него, непосредствено преди да си легнете.

Комплексен механизъм на действие

Как може да ни помогне продуктът #partyUp? Механизмът му на действие е изключително комплексен. В допълнение към защитата на черния дроб и поддържането на неговите функции, той работи и за директно намаляване на неприятните последици от консумацията на алкохол. Всичко това с 14 активни съставки и на 5 нива. Съдържа най-доброто от витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и билки, което го прави наистина уникален.

Защита, „аварийно спасяване“, регенерация

Или как различните активни съставки поддържат тялото ни:

  • Съдържащите сяра аминокиселини и добре познатият бял трън предпазват тялото и подпомагат детоксикиращата му работа.
  • Нопал и джинджифил успокояват стомаха.
  • Двата вида женшен стабилизират нервната ви система, помагат за изчистване на главата и подобряване на концентрацията.
  • Магнезият и цинкът запълват изчерпаните минерали и помагат за разграждането на алкохола.
  • Витамини С, В1, В6 и фолиева киселина заедно с гама-линоленова киселина регенерират тялото и укрепват имунната система.

 Няма съмнение, че празниците отсега нататък могат да бъдат доста по-щадящи здравето и добрата ни форма на следващия ден с #partyUp!

Всички продукти на Calivita Int. могат да бъдат намерени онлайн: https://calivita.bg/products

Свързани статии

Ползи от добавките на Calivita

Ползи от добавките на Calivita

Автор  През годините разбрахме, че здравето и доброто настроение изискват цялостен подход отвътре-навън. Продуктите на Calivita поддържат и защитават естествения баланс на тялото. Десетилетия опит стоят зад създаването на портфолио от над 100 продукта с...

Хранително отравяне. Превенция, разпознаване и третиране

Хранително отравяне. Превенция, разпознаване и третиране

АвторХранителното отравяне е състояние, причинено от консумация на храна, заразена с бактерии, вируси, паразити или токсични химикали. Замърсените храни могат да варират от недостатъчно добре сготвено месо до недостатъчно добре сготвени зеленчуци или непастьоризирано...

Хидрартроза или вода в коляното

Хидрартроза или вода в коляното

АвторХидрартроза (излив в коляното) е медицински термин, който се отнася до натрупването на течност във вътрешността на дадена става. Произходът на термина е от гръцки: hydor - вода; arthron - става; osis - болест. Тя може да се появи във всяка става, но засяга...

Предложения в нашия онлайн магазин