+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Независимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят защитния ѝ слой. Един от лесно забележимите резултати от това може да бъде, че петната или бръчките, които се стремите да направите по-малко забележими, всъщност стават по-видими.

Сигурно сте се сблъсквали с козметични марки, които буквално излъчват облаци от парфюмни аромати. Много от тях са пълни с редица синтетични съставки. И по-неприятното е, че тези продукти може дори да не се окажат ефективни.

Има и кремове и лосиони, които изглеждат едновременно приятни за употреба и ефективни, но се оказва, че и те постигат добрите резултати с помощта на различни синтетични активни съставки.

И така, въпросът е: възможно ли е една козметика да бъде не само ефективна, но и изключително чиста, плюс това да ви кара да се чувствате като в луксозен спа център всеки ден?

В Calivita вярваме, че това е възможно! Такова изчистено и надеждно решение е нашето семейство органична козметика: OrganiCare.

Органична чистота

Лечебните растения, които използваме в нашите продукти от серията OrganiCare, са предимно от биологично земеделие, повече от 95 процента от тях.

И не говорим само за активните съставки на нашите кремове и лосиони: почти 100 процента от помощните средства за обработка, които използваме, са с естествен произход!

Ние се грижим много стриктно за чистотата във фермите. Растенията, отглеждани там, не трябва да влизат в контакт с никакви опасни материали, като тежки метали или канцерогенни въглеводороди, остатъци от лекарства или пестициди.

По този начин не само кожата ви ще бъде предпазена от потенциално вредни вещества, но и можете да сте сигурни, че нищо такова няма да попадне в канализационната система и да замърси околната среда.

Високо съдържание на активните съставки

Защо козметиката OrganiCare е толкова ефективна?

Ами, на първо място, защото растенията, които произхождат от биологично земеделие, по природа обикновено съдържат по-големи количества активни съставки. Благоприятните местни условия наистина играят роля за това, но това далеч не е единственият фактор, който оказва влияние.

Фактът, че се занимаваме с регенеративно земеделие, е друго важно предимство. Ние не само работим усилено за запазване на качеството на почвата, но и полагаме големи усилия, за да увеличим количеството на циркулиращите в нея хранителни вещества.

Освен това обичаме да разчитаме на традиционни методи на производство (които включват ръчно събиране на реколтата и обработка на суровините при ниски температури), като се опитваме да поддържаме нашите вериги за доставка възможно най-кратки.

Всички тези мерки заедно осигуряват високо съдържание на активни съставки в нашите продукти и гарантират, че полезните качества на нашите съставки от лечебни растения са напълно запазени.

Какво казаха нашите клиенти за продуктите от серията OrganiCare?

Признаваме, че се гордеем с нашите продукти. Но не пристрастието ни кара да твърдим, че те имат изключителни качества. За щастие, вашите отзиви подкрепят нашето мнение!

Последните ни попълнения вече са налични: OrganiCare Face&Body Скраб за лице и тяло – новата луксозна пилинг формула на Calivita, и OrganiCare Еликсир – нашият чисто нов интензивен антиейдж гел-крем.

В допълнение към тях има душ гел OrganiCare и балсам за коса OrganiCare: и двата са обновени отвътре и отвън и вече са широко достъпни.  Знаем, че някои от вас вече са ги изпробвали.

Ето какво казахте за продуктите от серията OrganiCare

OrganiCare гелът за баня и душ е с точната консистенция. Нанася се лесно, освежава и излъчва доста дълготраен аромат. Като цяло смятам, че това е най-добрият душ гел в гамата на компанията досега“.

Nóra Rákóczi, Унгария

Скрабът за тяло OrganiCare е със страхотен аромат! Той е дискретно сладък, с ментови нотки; скромен и в същото време абсолютно луксозен (това е унисекс аромат, без нищо изкуствено или натрапчиво). Размерът, формата и консистенцията на гранулите са перфектни. Те не драскат и осигуряват страхотен масаж. Определено усещате и почти виждате как мъртвите кожни клетки се почистват. Когато кожата ви има възможност да диша отново свободно, тя е освежена и ревитализирана. Междувременно кремообразната активна субстанция ефективно овлажнява кожата, така че определено няма да имате нужда да използвате лосион за тяло след това. И със сигурност не бихте искали да потискате този прекрасен аромат!  Резултатът е свежа, плътна, равномерно хидратирана и ароматна кожа, като поглезена с превъзходен самомасаж. Със сигурност искам още от това!“

Лучия Лоска, Унгария

Елексирът OrganiCare е просто страхотен за употреба. Благодарение на гелообразната си консистенция той може бързо да се нанася върху лицето и лесно се разнася по кожата. Кремът лесно се абсорбира в кожата, която веднага става мека на допир с матов завършек. Бръчките около очите ми станаха по-малко видими още след първата употреба! Кремът действа ободряващо и ревитализиращо. Кожата ми просто го харесва.“

Zsófia Istók, Унгария

OrganiCare гелът за душ и баня винаги е бил един от любимите ми продукти, но сега просто го обожавам! Ароматът е придобил по-характерен привкус, така че те кара да се чувстваш още по-чист и пречистен. Излишно е да казвам, че всеки член на нашето семейство продукти органична козметика OrganiCare е идеален подарък за Коледа – или просто без повод.  Защитете кожата си. Изберете OrganiCare.“

Ласло Хушак, Унгария

Свързани статии

Хидрартроза или вода в коляното

Хидрартроза или вода в коляното

АвторХидрартроза (излив в коляното) е медицински термин, който се отнася до натрупването на течност във вътрешността на дадена става. Произходът на термина е от гръцки: hydor - вода; arthron - става; osis - болест. Тя може да се появи във всяка става, но засяга...

Пренатални медицински тестове и прегледи

Пренатални медицински тестове и прегледи

АвторБременността е едно наистина прекрасно преживяване. Всеки ден усещаш как животът се оформя в теб, а емоциите ти сякаш танцуват в ритъма на сърцето на бъдещото ти дете. Нежното усещане за движението на една малка ръчичка вътре в теб се превръща в сладка тайна, а...

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

АвторНай-често селенът се свързва със състоянието на щитовидната жлеза, но неговите ползи за здравето са много повече. Селенът е най-важният микроелемент за здравето на щитовидната жлеза, синтеза на половите хормони, атеросклерозата, безплодието, сърдечно-съдовата...

Предложения в нашия онлайн магазин