+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Как да си осигуряваш чиста и алкализирана вода всеки ден?

Автор

Екип на МЦ Качествен Живот

Екип на МЦ Качествен Живот

Качествената питейна вода е жизненоважна за нас не само през лятото, когато се нуждаем от повишен прием на течности. В зависимост от степента на недостиг на вода, в тялото ни се появяват различни проблеми: запек, умора, дефицит на внимание. Непълноценното хранене от своя страна може да влоши допълнително състоянието ни: консумираннето на кисели храни кара тялото ни непрекъснато да се фокусира върху поддържането на рН на кръвта, което изразходва енергията му. Това намалява нашата устойчивост, отслабва тялото ни и го прави по-податливо на различни здравословни проблеми. За щастие, съществува най-ново поколение пречиствател и йонизатор на вода – Aquarion9 на Calivita International,  който произвежда чиста, безвредна питейна вода и има троен благоприятен ефект върху здравето.

Антиоксидантен ефект

Прясната йонизирана алкална вода неутрализира нестабилните молекули в тялото, наречени свободни радикали, които са отговорни за остаряването на тъканите. ORP или окислително-редукционният потенциал на водата е число, което показва способността за оксидация и редукция на една течност, и се измерва се в mV. Колкото по-ниска е стойността на ORP, толкова по-силен е антиоксидантният ефект на тази течност. Така например, ORP на 20 мл портокалов сок е – 200-250 mV, докато Aquarion9 може да произвежда вода със стойност на ORP между–400mV и–850mV.

Хидратация

Хидратиращата способност на йонизираната вода е много по-висока от тази на обикновената вода от чешмата. Но как може да се постигне това, след като и двете са съставени от водни молекули?

Всички водни молекули се групират и образуват клъстери. Броят на молекулите в един клъстер при нормална вода от чешмата е между 16 и 18, докато в йонизираната вода те са около 6. Това прави клъстерите на йонизираната вода много по-малки и така те могат да проникнат директно в клетките.

Алкализация

Киселинната среда е огнището на повечето болестотворни бактерии. В подкиселено тяло причиняващите болести бактерии започват да се размножават и могат да причинят сериозни проблеми. Другата голяма опасност е, че повечето от натрупаните киселини са свързани в мазнините, така че киселините са първопричините за повечето видове затлъстяване. Киселинно-алкалният баланс на организма може да бъде възстановен чрез консумация на обикновена алкална вода, което в повечето случаи успява да деактивира заболяванията, които са се развили, и в допълнение да подобри благосъстоянието в рамките на дни.

При редовна консумация след няколко седмици може да се забележат видими промени, тъй като храносмилането възстановява правилното си функциониране, а организмът възстановява нормалното си рН и разгражда и неутрализира мазнините, вместо да ги складира.

Изберете Aquarion9 и се погрижете за своето тяло като консумирате чиста и йонизирана вода всеки ден. То ще ви се отблагодари със здраве, енергия и дълголетие.

Само този ноември вземете уред за пречистване и йонизиране на вода Aquarion9 с 10% отстъпка като предплатите 10% (470 лв.) и доплатите остатъка през декември.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА AQUARIION 9

Всички продукти на Calivita International могат да се поръчат в ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Свързани статии

Решения при синдром на раздразнените черва

Решения при синдром на раздразнените черва

АвторСиндрома на раздразнените черва е все по-често срещано състояние и в тази статия ще откриеш повече за това какво представлява то, какви са причините и рисковите фактори и не на последно място какво можем да направим. Освен това ще се спрем на различните стратегии...

Epsom Detox Caps: Освободи се от запека с английска сол на капсули

Epsom Detox Caps: Освободи се от запека с английска сол на капсули

АвторЛекият запек, който се появява от време на време, може да не изглежда прекалено натоварващ нито за тялото, нито за настроението ти. Но в действителност това състояние не е толкова невинно: то може да се превърне в ежедневна неприятност и да направи живота...

Purest Sea Essence: Мощната алкализираща сила на чистите водорасли

Purest Sea Essence: Мощната алкализираща сила на чистите водорасли

АвторВ много отношения новото време следва естествения си ход. Откритията и подобренията изобилстват и ни помагат да вършим работата си по-бързо, да живеем по-добре и по-лесно. Но това, което би могло да работи добре в някои области, не е задължително да важи за...

Предложения в нашия онлайн магазин