+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page
Liver Detox: Нежна детоксикация на черния дроб
селен

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Знаеш ли, че черният дроб е един от нашите най-важни органи и изпълнява повече от 500 различни функции в човешкото тяло всеки ден? Това е един от нашите водещи органи; този, който отговаря за филтрирането на токсините от кръвта ни. В допълнение към тази комплексна задача (сред толкова много други важни), той е отговорен тялото да съхранява желязо, захар, витамини и минерали, да създава необходимите протеини и хранителни вещества и да регулира нивата на холестерола. Черният дроб дори играе роля за по-доброто храносмилане. Следи внимателно своето състояние, защото неправилното хранене, замърсяването на околната среда и консумация на лекарства и/или алкохол може да се отразят неблагоприятно на черния ти дроб.

Признаци, че черният ти дроб е преситен от модерния начин на живот

Какви са признаците, че черният ти дроб се е изморил от начина ви на живот?

„Сигнална червена лампа“ може да се появи, ако изпитваш хронична умора и липса на енергия, трудно ти е да се концентрираш, страдаш от чести нарушения на настроението,  проблеми с храносмилането и/или здравето на кожата.

Не на последно място, появата на хормонални и метаболитни проблеми, както и увеличаването на теглото, са все признаци на влошаване на работата на черния дроб. Това засяга имунната система и носи риск от възникване на различни инфекции.

Комплексна подкрепа за черния дроб

Всички тези сигнали изискват обръщане на внимание и оказване на подкрепа за черния дроб. Подходящо решение са периодичните детоксикиращи лечебни курсове, които дават възможност на тялото ти да се възстанови.

Представяме ти нашия най-нов продукт Liver Detox. Той е иновативен продукт, специално създаден за нежна детоксикация на черния дроб, на основата на широка гама от ефективни натурални съставки.

Liver Detox на Calivita е изключително мощна хранителна добавка, включваща четиринадесет (14) различни активни вещества, работещи в синергия, за да осигурят необходимата подкрепа за доброто здраве на черния дроб.

Освен съдържащи сяра аминокиселини, продуктът е подсилен с различни антиоксиданти, витамини C и B, органичен магнезий и цинк (под формата на бисглицинат), както и някои ценни билки: екстракт от бял трън, нопал на прах от кактус, женшен и джинджифил.

Тези ценни активни съставки работят заедно, за да улеснят ежедневната пречистващата функция на черния дроб, помагат му да се регенерира и дори намаляват симптомите на махмурлук след дълга и активна нощ навън.

Естествен състав

Liver Detox е с естествен състав, под формата на растителни капсули, не съдържа ГМО (генетично модифицирани организми), както и всякакви изкуствени добавки (т.е. консерванти, оцветители и овкусители).

В него се използват само най-необходимите помощни вещества за обработка на капсулите и то в минимална степен. Капсулите Liver Detox са подходящи за консумация от вегетарианци и вегани.

„Детоксикиращ лек“: Кога да приемаш Liver Detox

Можеш да приемаш Liver Detox винаги, когато имаш нужда от кратък лечебен цикъл, който да помогне за „презареждането“ на този орган.

Една капсула може да те върне във форма и след дълга вечер навън с приятели и няколко питиета.

Естествено, приемът на Liver Detox е абсолютно задължителен след курс с антибиотици или предписване на някакво противогъбично лекарство.

Най-общо казано, добра идея е да включиш Liver Detox  в редовния си детокс режим на всеки шест месеца – за предпочитане през пролетта и есента, но може и по всяко друго време на годината.

Независимо дали става въпрос за борба с пролетната умора, подпомагане на здравето на кожата или на усилията ти да влезеш във форма, този продукт няма да те разочарова. Можеш да му се довериш за надеждна помощ и защита.

Ползи от Liver Detox

 С Liver Detox подпомагаш черния дроб да изпълнява по-ефикасно своите детоксикиращите функции задължения и така оказваш благотворно влияние върху общото си здраве, настроението и благополучие.

Неговите активни съставки помагат за регенерацията на чернодробните клетки, допринасят за по-доброто храносмилане, повишават нивото на енергия и дават тласък на имунната система. Правят те по-енергичен и ти помагат да водиш по-балансиран живот.

Искаш ли да върнеш блясъка в живота си? Опитай Liver Detox сега!

Активни съставки в една капсула Liver Detox: Детокс на черния дроб 

Витамин C: 40.0 mg

Витамин В1: 100,0 мкг

Витамин В6: 250,0 мкг

Фолиева киселина: 50,0 мкг

Магнезий (бисглицинат): 60,0 mg

Цинк (бисглицинат): 1,5 mg

Нопал кактус на прах: 50.0 mg

Екстракт от бял трън: 37,5 mg

(25-30:1; 80 % силимарин)

L-метионин: 37,5 mg

L-цистеин: 37,5 mg

Сибирски женшен на прах: 25,0 mg

Корен от джинджифил на прах: 15,0 mg

Свързани статии

Хранително отравяне. Превенция, разпознаване и третиране

Хранително отравяне. Превенция, разпознаване и третиране

АвторХранителното отравяне е състояние, причинено от консумация на храна, заразена с бактерии, вируси, паразити или токсични химикали. Замърсените храни могат да варират от недостатъчно добре сготвено месо до недостатъчно добре сготвени зеленчуци или непастьоризирано...

Хидрартроза или вода в коляното

Хидрартроза или вода в коляното

АвторХидрартроза (излив в коляното) е медицински термин, който се отнася до натрупването на течност във вътрешността на дадена става. Произходът на термина е от гръцки: hydor - вода; arthron - става; osis - болест. Тя може да се появи във всяка става, но засяга...

Пренатални медицински тестове и прегледи

Пренатални медицински тестове и прегледи

АвторБременността е едно наистина прекрасно преживяване. Всеки ден усещаш как животът се оформя в теб, а емоциите ти сякаш танцуват в ритъма на сърцето на бъдещото ти дете. Нежното усещане за движението на една малка ръчичка вътре в теб се превръща в сладка тайна, а...

Предложения в нашия онлайн магазин